Duett

Digitalt regnskap med 

DUETT ØKONOMI

INTELLIGENT OG AUTOMATISERT REGNSKAP


Duett Økonomi har en automatisert flyt av bilag og betalinger som er unik. På Duett MinSide gir vi våre kunder et oppdatert regnskap tilpasset deres behov. Der finner du som kunde alt på ett sted, og får et godt styringsverktøy for din bedrift.


Den automatiserte flyten passer utmerket for oss som regnskapsførere og deg som kunde. Konseptet er basert på EHF- fakturaer. Inngående fakturaer i andre formater tolkes og konverteres til EHF. Vi sørger for oppsettet og intelligensen i løsningen. Ut fra kunden sitt behov for oppfølging, bestemmes detaljeringsgraden for inntekter og kostnader.


Fordeler for våre kunder


På MinSide får du opp dine inngående fakturaer til godkjenning og betaling via mobil, nettbrett eller pc. Du slipper håndtering av papirbilag og manuell registrering i nettbank. På MinSide har kunden full oversikt over resultat og reskontro i nåtid, og kommende inn- og utbetalinger. Bedre oversikt vil gjøre det lettere for deg å ta de riktige beslutningene. 


Fordeler for oss som regnskapsfører


Kundens inngående fakturaer mottas, bokføres, attesteres og betales uten at vi må inn å gjøre noe. Vi har likevel full kontroll på konteringen og kvaliteten på regnskapet. Når det passer for oss, sjekker vi konteringsoppsettet på de bokførte og attesterte fakturaene. Vi kan enkelt endre bokførte bilag og konteringsoppsett, slik at alt blir helt korrekt. Vi vil bruke mindre tid på manuell registrering, og kan i stedet bruke mer tid på å hjelpe våre kunder med det som er viktig i deres virksomhet.


Duett Økonomi gir godt samspill mellom regnskapsfører og kunde - enklere blir det ikke.

FINN OSSHovedkontor: Syvde sentrum, 6140 Syvde

Avd Rovde: Rovdestranda 676, 6141 Rovde

Telefon: 700 23 960

E-post: post@vrl.no


ÅPNINGSTIDERSyvde mandag til fredag: 08.30 - 15.30

Rovde etter avtale


SNARVEIERHJEM  | OM OSS

TJENESTER  |  KONTAKT OSS


© 2019 Vanylven Rekneskap AS